Pazartesi, Temmuz 07, 2008

Dacia Logan makyajlandı


Ruhunu 5 kapılı Dacia Sandero’dan alan makyajlı Logan, yeni ön ızgarası, ön tamponları ve geniş farları ile dikkat çekiyor. Aynı şekilde arka tasarımında da değişiklikler yapılan Logan’ın yeni arka tamponları, güncellenen arka lamba grubu ve aerodinamik arka bagaj kapağı ilk anda dikkat çeken tasarım öğeleri oluyor.

Renault/Dacia’nın tasarımcıları Logan’ın iç tasarımında da bazı değişikliklere gitmişler. Yani kapı içi panelleri ve yeni kumanda düğmelerine sahip olan güncel orta konsol bu değişikler içerisinde ilk göze çarpan detaylar oluyor.

Diğer taraftan Logan’ın şasisinde de bazı değişikliklere gidilmiş. Tekerlek açıklığı 7 mm arttırılan otomobilin yol tutuş kabiliyeti de arttırılmış. Pasif güvenlik donanımları da geliştirilen Logan’ın ön tarafındaki yeni petek yapılı konsolu çarpışma esnasında dizlerin daha az zarar görmesini sağlıyor. Logan’ın motor kaputunun altında ise bir değişiklik yok. Aynen eskiden olduğu gibi1.4 75HP, 1.6 90HP ve 1.6 16V 105HP benzinli ve 1.5 dCi 70HP ve 1.5 dCi 85HP dizel motorlar Logan’da görev yapmaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder