Pazar, Mayıs 10, 2009

YENİ SEAT LEON SHOWROOMLARDA


Doğuş Otomotiv, ÖTV indirimi fırsatı bitmeden Yeni SEAT Leon’u Türkiye’ye getirdi..

Yeni Leon, 30.900 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatlarıyla satışa sunulurken,motor seçenekleri için 1.6 lt 102 hp ve 1.4 lt TSI 125 hp benzinli seçenekleri tercih edilmiş.

Yeni Leon’da farklı gövde tasarımı, ön ve arka kısımlarındaki yenilikler hemen göze çarpıyor. Reference ve Style olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunulacak olan Yeni Leon, içerdiği konfor ve güvenlik öğeleriyle de ayrıcalıklı. Style versiyonunda alüminyum alaşım jantlar, çift yönlü otomatik klima, direksiyondan kumandalı Radyo/CD/MP3 çalar, USB ve AUX-in girişi, 6 hava yastığı, Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi), deri direksiyon ve vites topuzu, yol bilgisayarı standart olarak sunulan özellikler arasında.

Yeni SEAT Leon’da opsiyonel olarak sunulan yenilikler, modeli üst segment otomobillerin konfor ve donanım özelliklerine yakınlaştırıyor. SEAT için bir ilk özelliği taşıyan XDS Sistemi (Geliştirilmiş ESP Sistemi), yeni ön ve arka far gruplarına ek olarak opsiyonel Dönüşe Duyarlı (AFS) Bi-xenon Farlar bu yenilikler arasında sayılabilir.

Sportifliği daha öne çıkıyor
Yeni Leon özellikle dış tasarımlarındaki farklılıklarıyla dikkat çekiyor; markanın karakteristik sportif imajı, daha da belirginleştirilmiş. İç mekanında da tam anlamıyla bir dönüşüm gerçekleştiren Yeni Leon, yeni uygulamaların yer aldığı, çok fonksiyonlu direksiyon ve yeni tasarlanmış orta konsoluyla spor kullanım için en ideal çözümleri sunuyor. Yeni görünümlü klima kontrolü, siyah panelli ses sistemi ve ekran Yeni Leon’un çarpıcı değişiklikleri arasında.

Yeni Leon daha çevik
Yeni Leon’un sürüş dinamikleri, önceki modellere oranla çok daha iyileştirilmiş. Yapılan geliştirmelerle daha performanslı bir sürüş sunan ‘Çevik Şasi’ konsepti, aracın çevikliğini kaybettirmeden daha fazla konfor sunuyor.

Yeni Leon 1.6 lt 102 hp Reference versiyonu 30.900 TL, 1.6 lt 102 hp Style 33.250 TL, 1.4 lt TSI 125 hp Style versiyonu ise 36.450 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatları, ÖTV indirim fırsatı ve VDF (Volkswagen Doğuş Finans) uygun kredi seçenekleri ile SEAT Yetkili Satıcıları’nda Leon severler ile buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder