Perşembe, Mayıs 31, 2007

Fiat Albea yenilendi isim değiştirdi


Fiat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Koç Holding-Fiat Auto ortaklığı ile Türkiye'de faaliyet gösteren Fiat markasının binek otomobil segmentindeki temsilcisi “Fiat Albea”nın en son versiyonu olan “Fiat Albea Sole”, bu haftadan itibaren Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı.

Albea'daki, “Sole” logosunun, içindeki “O” harfi, güneşi sembolize edecek şekilde renkli olmak üzere bagaj kapağının sol alt köşesinde yer aldığı kaydedilen açıklamaya göre, Fiat Albea'nın mevcut 1.4 Fire 77 bg benzinli motoru ile 1.3 Multijet 70 bg dizel motorları, Albea Sole'de de kullanılıyor.

Bu motorlarda yer alan 5 lt/100 km ve 3.9 lt/100 km yakıt tüketimi değerleri ile Fiat Albea Sole, yakıt tüketiminde sınıfındaki en ekonomik araç olma özelliğine sahip.

Dış görünümdeki en önemli değişiklik olarak yeni ön ızgarası ve siyah renkli farları göze çarpıyor. Albea Sole'nin arka kısmında yer alan stopların üst kısmındaki şeffaf bölge, kırmızı ile renklendirilerek stopların kırmızı renk hakim bir görünüme sahip olması sağlanarak görünümün daha da iddialı hale gelmesi sağlandı.

Albea Sole ürün gamı, Dynamic ve Active versiyonlardan oluşuyor. Dynamic versiyonda çift renkli ön konsol, Türkçe seçenekli yol bilgisayarı, elektrikli ön camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, radyo-cd player, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, içerden bagaj kapağı açma fonksiyonu ve katlanabilir arka koltuklar standart olarak bulunuyor. Klima, Dynamic versiyonunda Active versiyonunda olduğu gibi opsiyon olarak bulunuyor. Güvenlik ve stil paketleri, diğer opsiyonları ile Dynamic versiyonu daha da zenginleştirilebiliyor.
Active versiyonu ise daha ekonomik araç isteyen müşteri isteklerini karşılayan Albea Sole, 515 litrelik bagaj hacmiyle liderliğini bu alanda devam ettiriyor.

Açıklamada, C alt ve C orta segmentinde Fiat markasının varlığını güçlendirecek Albea Sole'nin, 18 bin 600 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder