Cumartesi, Haziran 14, 2008

207 Le Mans Series!


Peugeot, başarılı satış rakamları ile dikkat çeken küçük hatchback otomobili 207’nin sınırlı sayıda üretilen ve Le Mans yarışlarından esinlenilmiş yep yeni bir versiyonunu tanıttı.

Dizel motorlu 908 HDi FAP Le Mans yarış arabasının başarısını otomobil severlerle paylaşmak isteyen Peugeot, bunu 207 Le Mans Series ile kutlamaya karar verdi.

2000 adetle sınırlı olarak üretilen 207 Le Mans Series; 175 HP 1.6 Turbo ve 110 HP 1.6 Turbo dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile sunuluyor.

Otomobilin buz beyazı ve obsiden siyahı olmak üzere iki farklı rengi bulunuyor. Dış tasarımda dekoratif kırmızı yan çizgiler ve kapılardaki kırmızı aslan başı figürleri ile motor kaputundaki kırmızı alan 207 Le Mans Series’in en belirleyici detayları oluyor. Üstelik sınırlı sayıda üretilen 207’nin 17 inçlik alaşım jantlar, farlar için krom gölgeli optik paketi ve arka tarafında “Le Mans Series” logo gibi bir çok görsel farklılığı da bulunuyor. Otomobilin içerisinde ise spor koltuk kumaşlarının dışında direksiyon simidindeki alüminyum parçalar da çok ilgi çekici görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder