Salı, Kasım 11, 2008

14.990 YTL'ye sıfır km otomobil












14.990 YTL'den satışa sunulan Geely CK Echo 1.3 Basic modeli, 1.3 motor ve 86 beygir gücünde. Geely CK Echo 1.3'ün güvenlik paketli (ABS), klimalı ve çelik jantlı versiyonu Comfort'un fiyatıysa 17.999 YTL.

Anadolu Grubu'nun Türkiye'de satışa sunduğu diğer bir modeli Geely MK Familia 1.5 Comfort'taysa ABS, klima, çelik jant ise standart. 1.5 motor ve 94 beygir gücündeki otomobil de tanıtım fiyatı olarak 20.999 YTL'den satışa sunuldu.

Bir hafta önce Türkiye'ye gelen ve kontrollerinin ardından bayilere gönderilen Geely marka otomobiller, Anadolu Holding'in Geely marka araçları Türkiye'ye getirmek için kurduğu Anadolu distribütörlüğünde satılıyor. Anadolu Araçların Adana, Ankara, Antalya, Afyon, Eskişehir, Batman, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseni, Kocaeli, Malatya, Samsun, Sakarya ve Trabzon'daki 19 bayide satışa sunduğu otomobillere önümüzdeki dönemde Geely marka yeni araçlar ekleneceği belirtiliyor. Anadolu Araçların ana bayilerinden Gülal Otomotiv Satış temsilcisi Serdar Demirci, bayii sayısının sürekli arttığını ve 2009'da yeni modellerin de Türkiye'de satılacağını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder