Çarşamba, Kasım 19, 2008

YENİ GOLF SATIŞTA




VW’nin kompakt sınıfta efsane haline gelen modeli Golf’ün 6. nesli, 35.900 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yollarla ilk tanıştığı 1974 yılından bu yana 26 milyonu aşkın bir satış rakamına ulaşarak kırılması zor bir rekora imza atan ve Volkswagen’in efsaneleşen modelleri arasında yerini alan Golf’ün 6. nesli Türkiye yollarında.

Yeni Golf’ün 35.900 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu belirten Doğuş Otomotiv VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, “Yeni Golf gerek satış fiyatı gerekse kullanım maliyetiyle rakiplerinden bir adım önde olacak. Kullanıcılarının talep ettiği ekonomi ve performansı bir arada sunarak pazardaki gücünü hissettirecek ve çok geniş bir hedef kitleye hitap edecek.” dedi.

Tüm zamanların en sessiz Golf’ü
Yeni nesil VW Golf, tasarımının sunduğu akustik avantajlarıyla olduğu kadar, bugüne kadarki en sessiz VW Golf olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Ön camdaki özel geliştirilmiş ses emici film ile birlikte yeni geliştirilen kapı ve yan cam kanalı, kabin içine yönelik ses seviyesini önemli oranda azaltacak biçimde geliştirilmiş. Yeni tasarımlı aynalar üstün aerodinamik özellikleri sayesinde kirlenmeyi engellerken, yürüyen aksamda yapılan değişiklikler lastiklerin ve motor taşıma birimlerinin yarattığı potansiyel gürültüyü minimize ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder