Pazartesi, Aralık 24, 2007

Land Rover'ın yeni tasarımı LRX


Müşteri beklentilerini ölçmek ve markanın yenilikçi düşüncesini geliştirmek amacıyla tasarlanan yeni ürün, çevre dostu cross-coupe özelliğiyle öne çıkıyor.

Markanın değişen dünya şartları ve çevre duyarlılığının bir yansıması olarak lanse edilen araç, kendi sınıfının en temiz araçlarından biri olacak. Freelander 2’den daha kompakt boyutlarda olan LRX, özellikle lüks ve premium beklentileri karşılamayı hedefliyor.

Müşterilerin talep ve ilgisine göre ileride seri üretiminin de planlandığı araç, 4x4 bir aracın artılarını daha kompakt bir araçta yaşamak isteyenlerin beklentilerine cevap verecek. LRX'İN tasarımı, Garry McGovern Land Rover Tasarım Direktörlüğüne geldiğinden bu yana tasarlanan modellerin artıları ve gelişimlerinin ortak sonucu oluşmuş. Kaslı ön kaput, dikkat çekici tavan ve köşeli çamurluklar bu konseptin en önemli özelilği olarak öne çıkıyor. Sürekli dört çekiş sistemi, HDC, Terrain Response gibi sistemlerle donanmış araç her koşulda sürüş güvenliği ve performansı sunmak için üretilmiş. Terrain Response sistemi ise LRX’e, zorlu kış koşullarında, karlı ve bozuk yollarda güvenli bir sürüş için güvence getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder