Salı, Ocak 15, 2008

Hyundai’nin yeni lüks otomobili GENESIS






Hyundai, uzun süredir beklenen lüks sedan otomobili Genesis’i tanıttı.

Arkadan itişli platforma, oldukça zengin bir donanıma ve üstün teknolojik özelliklere sahip olan Genesis, Hyundai araçları arasında yeni bir çağın ilk adımı olarak kabul ediliyor.

Hyundai, araca özgü yepyeni ambleminin de tanıtımını gerçekleştirdi. Amblemde, kalkan şeklindeki siyah zeminli altıgen logonun yanlarında bir çift kanat kullanılıyor. Metalik gümüş renge sahip bu kanatlar, uçabilmenin ruhunu ve herşeyin üstünde olabilmeyi yansıtıyor. Ancak bu Genesis amblemi, sadece Kore ve Çin pazarlarında satılacak araçta kullanılacak.

Genesis’in en çok dikkat çekecek özelliklerinin başında tamamen baştan geliştirilen yeni Tau kodlu V8 motoru geliyor. 375 HP’lik güce sahip olan bu motor, gücünü altı kademeli yepyeni bir otomatik şanzımanla tekerleklerine aktaracak. Hyundai’nin Lambda serisi V6 motor seçenekleri de Genesis’te kullanılacak. V6 motorlarda da isteğe bağlı olarak 3.3 litre ve 3.8 litrelik seçeneklerden biri tercih edilebilecek.

Hyundai, özellikle Genesis için farklı ve özel uygulamaları da yürütecek. Genesis sahibi olmak isteyen müşteriler için, araçla tanışma anından başlayıp satış aşamasına gelinceye kadar özel uygulamalar gerçekleştirilecek. Genesis satın alındıktan sonra da bu ayrıcalık, aracın teslimine ve tabii ki satış sonrası tüm hizmetlerde de devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder