Pazar, Ağustos 31, 2008

180HP IBIZA CUPRA






VW Grubu’nun 1.4 lt TSI motorunun son versiyonu ile donatılan Seat Ibiza Cupra, 180 HP’lik güç çıkışı ve direksiyondan kumanda özelliğine sahip 7 ileri DSG şanzımanı ile yayından fırlamaya hazır ok gibi…

3 kapılı Ibiza SportCoupe versiyonuna göre daha agresif bir gövde kitine sahip olan Ibiza Cupra, ön ızgaradaki havalandırma girişleri ve tampon altındaki spoylerden oluşan yeni tamponlar, 17 inç alaşım jantlar,difüzör eklenerek yeniden tasarlanan arka tamponlar ve tamponun altında orta tarafa konumlandırılan trapezoid egzoz çıkışı gibi bir çok görsel farklılığa sahip. Diğer taraftan Ibiza ürün gamının en tepesinde yer almasına rağmen Cupra versiyonunda marşpiyeleri göremiyoruz. Görünüşe bakılırsa Seat, marşpiyeleri birkaç yüz Euro karşılığında opsiyonel olarak sunacak.

VW’nin İspanyol ortağına göre; Ibiza Cupra’da ESP, ABS, TCS + EBA, sürücü ve yolcu hava yastığı, kafa hava yastığı, Hill Hold, lastik basınç ayarı uyarısı, çift krom farlar, sis farları, yolcu koltuğunda kolay giriş sistemi, Cupra süspansiyonlar, Cupra spor koltuklar ve alüminyum pedallar standart olarak sunuluyor.

Seat Ibiza Cupra’nın dünya lansmanı ekim ayında Paris Otomobil Fuarı’nda yapılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder