Salı, Aralık 23, 2008

Yeni Symbol “Autobest 2009” ödülünü kazandı

Autobest’in gelişmekte olan pazarlardaki en iyi otomobil ödülünü yeni Symbol kazandı



Yeni Renault Symbol, Autobest jürisi tarafından verilen ödüller çerçevesinde toplam 879 puanla “AUTOBEST 2009” ödülünü kazandı.

Autobest jürisi, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Kıbrıs, Hırvatistan, Makedonya Cumhuriyeti, Yunanistan, Macaristan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Ukrayna’dan gibi ülkelerden gelen
15 otomobil basın mensubundan oluşuyor.

Bu ödül ile Yeni Renault Symbol’ün nitelikleri, şık ve modern tasarımı, geniş bagajı, başta düşük yakıt tüketimi olmak üzere düşük kullanım maliyetleri, konforu ve mükemmel sürüş özellikleri ödüllendirilmiş oldu.

Üyelerinin 10’u Yeni Renault Symbol’ü birinciliğe layık gören Autobest jürisi, bu seçimiyle Yeni Renault Symbol’ün, nüfusu 300 milyondan fazla olan bu coğrafi bölgedeki müşteri kesimini cezbetme kapasitesini vurgulamış oluyor.

Renault Mühendislik ekipleri arasındaki güçlü ve yakın uluslararası işbirliğinin ürünü olan Yeni Renault Symbol, bu pazarlardaki müşterilerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmış bir otomobil. Yeni Renault Symbol, kalite konusunda Renault grubunun en önde gelen üretim tesislerinden olan, ISO 9001 ve ISO 14001 belgeli Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretiliyor. Technocentre (Fransa), ve Türkiye’deki Renault mühendislik ekipleri tarafından ortaklaşa tasarlanan Yeni Renault Symbol’ün tüm prototipleri de Oyak Renault’da üretiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder