Pazartesi, Ocak 05, 2009

Yeni FORD KA






Dünya lansmanı Ekim ayı içerisinde Paris Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen, Türkiye’deki meraklıları ile ilk buluşmasını ise İstanbul Autoshow’da yaşayan ve büyük heyecan yaratan Yeni Ford KA, ikinci nesli ile Türkiye’de.

12 yıl önce piyasaya sunulduğunda küçük otomobil pazarına getirdiği yeni şıklık ve eğlence anlayışı ile bir ikon haline gelen ilk KA'nın yerini, 2008’de Yeni KA alıyor.

Her bakımdan güvenli
Yeni KA, kullanıcıları için yüksek güvenlik standartları sunuyor. Araç, dengeli bir çarpışma yapısı sağlayacak ve bir kaza durumunda yolcuları koruyacak şekilde geliştirilen güçlü bir gövdenin yanı sıra, Akıllı Koruma Sistemine (IPS) sahip bulunuyor. Bu sistemdeki hava yastıkları, yolcu tutma sistemleri ve koltuk teknolojisi entegre bir şekilde son derece etkili bir güvenlik sağlıyor.

Türkiye’de sadece Titanium modeli ve 1,2L 69PS benzinli motor ile satışa sunulacak olan Yeni KA sınıfının ötesinde bir standart donanıma sahip. Araçta standart olarak sunulan ABS, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, klima, Elektrik Güç Yardımlı Direksiyon Sistemi (EPAS), ön sis farları, MP3 çalabilen müzik sistemi ve portatif müzikçalar bağlantı soketi Yeni KA’nın rakiplerinin bir adım önüne geçmesini sağlıyor.

Yeni KA Türkiye’de Aralık ayına özel 23.915YTL’ye satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder