Cuma, Haziran 29, 2007

Sorento ve Carnival en iyiler listesinde!


En hızlı büyüyen otomotiv üreticileri arasında yer alan Kia Motors, Amerika’da yeni araç sahiplerine yönelik yapılan ankete göre (Stratejic Vision’s 2007 Total Quality Index) en hızlı gelişen marka oldu. Araç sahiplerinin deneyimleri dikkate alınarak hazırlanan ankete, 27.700’den fazla yeni araç sahibi katıldı.

Anket sonuçları 2006 Ekim-Aralık döneminde araç sahiplerinin ilk 90 günlük kullanımları göz önüne alınarak hazırlandı. Amerika’da araç sahiplerine yönelik en kapsamlı ölçümlerden biri olan araştırma, kullanıcıların ürün ile ilgili olumlu ve olumsuz deneyimleri, güvenirlilik, bayi tutumu ve ürün ile olan duygusal bağlar değerlendirilerek sonuçlandırıldı.

Kia Motors Amerika Başkan Yardımcısı Len Hunt, anket sonucunda tüketici geri dönüşlerini almalarının önemine değinerek, anketin iş sonuçlarını görmek açısından çok faydalı bir çalışma olduğunu söyledi.

Hunt, Sorento ve Carnival’in en iyiler listesinde yer almasından gurur duyduklarını belirterek, anket sonuçlarının, Kia’nın kaliteli ürünler ürettiğini kanıtlar nitelikte olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder