Cuma, Ağustos 17, 2007

Fiat Linea yok satıyor


Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen ve 3 kıtaya ihraç edilen Fiat Linea’nın iç pazardaki satış performansı hedefleri geçti.

Dünya lansmanı 3 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan araç, Mayıs-Haziran-Temmuz ayları için belirlediği 3 bin adetlik satış hedefini geçerek ilk 3 ayı 3 bin 280 adetlik satış rakamı ile kapadı. Fiat’ın otomobil pazarında en çok tercih edilen ikinci marka olmasını sağlayan Linea’yı yapılan özel etkinliklerde ise 30 bin kişi test etti.

Linea’nın gördüğü ilginin durgun geçen pazara rağmen büyük moral verdiğini belirten Fiat Marka Direktörü Okan Baş, aracın pazardaki beklentileri karşıladığını söyledi. Üç donanım seviyesiyle piyasaya çıkan Fiat Linea’nın en çok Emotion modelinin satıldığını belirten Baş, tüketicilerin Dynamic ve Emotion versiyonlarında standart olan Türkçe araç içi iletişim sistemi-Blue&Me’ye yoğun ilgi gösterdiklerini ekledi.

3 motor seçeneği var
Fiat Linea’da üç motor seçeneği var: Multijet 90 beygir, 1.4 FIRE 77 beygir ve 1.4 Turbo T-Jet 120 beygir. Active, Dynamic ve Emotion donanım seviyesine sahip olan otomobilde, 10 ayrı gövde rengi seçeneği bulunuyor. Uzunluğu 4.56 metre, genişliği 1.73 metre, yüksekliği 1.5 metre, aks mesafesi ise 2.6 metre olan aracın bagaj hacmi 500 litre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder