Pazar, Mayıs 04, 2008

Yeni Citroen C5 Mayıs'ta piyasada


Citroen'den yapılan yazılı açıklamada, teknolojik üstünlükleri, güvenlik sistemleri ve konforuyla, lüks segment otomobillerde aranan tüm beklentileri bir araya toplayan serinin yeni modellerinin önümüzdeki ay piyasada olacağı aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Markanın yenilikçi ve dinamik özelliklerini mükemmel ifade eden yeni Citroen C5'in 1,6 HDi SX, 1,6 HDi SXPK, 2,0 HDi SXPK, 2,0 HDi Exclusive modelleri 49 bin 950 YTL'den başlayan fiyatlarla, otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak. İlk etapta Sedan modelleriyle Türkiye'ye gelecek C5'ler, bilinen yüksek Citroen standartlarının yanı sıra, yeni geliştirilen teknolojik üstünlükleriyle de dikkat çekiyor.

Yeni C5'ler, dinamik görünümü, değerini vurgulayan stili ve çekiciliğinin yanı sıra, kullanışlı ve rahatlık özellikleriyle emsallerinden çok farklı... Her bakımdan özel bir otomobil olarak üretilen C5'ler, orta üst segmentinde sahip olduğu donanım özellikleriyle, güvenlik seviyesi, konforu ve teknolojik üstünlükleriyle üst sınıf özelliklerindeki beklentileri fazlasıyla karşılarken, fiyat avantajıyla da ön plana çıkıyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder