Pazar, Mayıs 04, 2008

Yeni Honda Accord Tourer'a uluslararası tasarım ödülü


Dünyanın önde gelen tasarım yarışmaları arasında yer alan Red Dot, her yıl genel ürün tasarımı anlamında 11 kategoride sıra dışı tasarımlara sahip ürünleri seçiyor. Yeni Honda Accord Tourer, yenilikçi üretiminin yanı sıra tasarım konseptinin çekiciliği ve yüksek kalitesi ile uluslararası bir jüri tarafından 'Ulaştırma' kategorisinde birinci seçildi. 2001 yılında Honda S2000, 2006 yılında ise Honda Civic'in ardından Honda, bu ödülü üçüncü kez kazandı.

Honda'yı tebrik eden Red Dot tasarım ödülleri başkanı Prof. Dr. Peter Zec şunları söyledi: "Bu yıl çok sayıda yüksek kaliteli ürün ile karşı karşıya kalan tanınmış uzmanlardan oluşan uluslararası jürimiz, kazananı seçerken oldukça zorlandı. Bu fark, yaratıcılığınızı ve yenilikçiliğe verdiğiniz önemi açıkça ifade etmekte ve ürününüzün yüksek kalite standardına takdirlerini sunmaktadır."

Red Dot tasarım ödülleri her yıl Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Design Zentrum'da veriliyor. Ödül töreni 23 Haziran 2008 tarihinde Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder