Salı, Şubat 17, 2009

SPORTİF HYUNDAI i30!..




Hyundai i30’un özel edisyon spor modelini Almanya’da satışa sundu

Sportif görünümü ve ismine rağmen i30 Sport Hatchback and Crossover Wagon’da mekanik bir değişiklik yok, yenilik tamamen tasarımsal farklılıklarda. 200 adetle sınırlı olarak üretilen i30 Sport’da 126 HP’lik 1.6 lt benzinli motor, Crossover Wagon’da ise 140 HP 2.0 lt turbo dizel motor görev yapıyor.

Her iki modelde de “Kristal Beyaz” gövde rengi ve özel tasarım paketi standart olarak sunuluyor. Tasarım paketinde; suni karbon fiber ön ızgara koruyucu, sis farlarının etrafında siyah kenarlıklar, ön spoyler, marşpiye, tavan spoyleri, entegre difüzörlü arka apron, iki krom egzoz çıkışı ve antrasit detaylarla bezenmiş 18 inç alaşım jantlar bulunuluyor.

Aracın içerisinde de birçok sportif öğe bulunuyor. Deri koltuklar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, soğutmalı eşya gözüne de sahip otomatik klima sistemi, hız sabitleyici, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, USB ve iPod bağlantı noktası ve elektrikli camlar i30 Sport’un donanımları arasında sayılabilir.

Almanya’da satılacak 200 adetle sınırlı bu versiyonların satış fiyatları oldukça cazip. i30 Sport hatchback 20.990€ ve Crossover Wagon’da 24.490€ fiyat etiketiyle satılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder