Pazartesi, Ekim 30, 2006

İstanbul, en büyük oto fuarına hazırlanıyor

Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği tarafından bu yıl ilk kez dünya çapındaki önemli otomobil fuarları arasına dahil edilen 'Auto Show 2006', 3-12 Kasım 2006 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.
İlki 1993'te organize edilen fuar, bu yıl 11. kez kapılarını açacak. Sektör temsilcilerini ve otomobil meraklılarını bir araya getirecek organizasyon, CNR Expo'da 6 salonda ve fuaye alanında gerçekleştirilecek. Toplam 110 bin metrekarelik alanla Auto Show, tarihinin en büyük fuarını da bu yıl gerçekleştirmiş olacak. Fuara 32 firma ve 100'ün üzerinde otomobil markası katılacak. Mercedes, BMW, Hyundai, Volkswagen, Toyota, Fiat, Ferrari, Volvo, Nissan, Alfa Romeo, Chrysler, Opel, Saab, Daewoo, Dacia, Daihatsu, Jaguar, Mazda, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Land Rover, Maserati, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Kia, Audi ve MG gibi markalar, bu yıl fuara çok geniş bir ürün yelpazesiyle katılacak. Ayrıca çok sayıda aksesuar firması fuarın katılımcıları arasında yer alıyor. Basın ve VIP günü 2 Kasım'da gerçekleştirilecek olan fuar, hafta içi 12.00-22.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında 12 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
Bursa'da üretilen ve Avrupa'ya ihraç edilecek Fiat'ın yeni modeli Linea ilk kez otomobilseverlerin beğenisine sunulacak. Hyundai de Paris Otomobil Fuarı'nda Avrupa tanıtımı yapılan yeni Coupe FX'i ilk kez Türk tüketicisinin karşısına çıkaracak. Çelik Motor'un davetlisi olarak İstanbul Auto Show'da Kia standına gelecek olan ünlü tenisçi Anna Kournikova, Kia'nın yeni modellerinin tanıtımını yapacak. Ford ise fuarda Mondeo 2007, Iosis X konsept aracı, Ford GT ve Focus Coupe-Cabriolet gibi araçlarını sergileyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder