Cuma, Kasım 02, 2007

Avrupalı Scudo Türkiye yollarında


Fiat'ın ticari araç segmentindeki temsilcisi Fiat Scudo yenilendi. Scudo, 2008'in ticari aracı seçildikten çok kısa bir süre sonra Türkiye yollarına çıktı.

Ticari araçlar konusunda uzman 20 Avrupalı gazetecinin oluşturduğu “van of the year” jürisi tarafından 2008 yılının ticari aracı seçilen Fiat Scudo artık Türkiye'de. Dün gerçekleştirilen tanıtımla Türkiye yollarına “merhaba” diyen Fiat Scudo, 3 Kasım'dan itibaren satışa sunulacak. Fiat Scudo'nun, Türkiye basın lansmanı aynı zamanda ödülün kutlamasıydı.
Geniş ve kolay kullanımlı yükleme alanı, hafif ticari araca özgü güvenilirliği ve ekonomikliği ile performans, kontrol, estetik ve otomobile özgü bir konforu bir araya getiren yeni Scudo, binek araçlarla karşılaştırılabilecåek konfora sahip. Artan hacim ve taşıma kapasitesi, performans, kalite, sağlamlık konularında yeni Scudo sınıfının yeni lideri olmaya aday.

KAPASİTESİ ARTTI

Yükleme hacmi ve taşıma kapasitesi de mevcut modele göre artırılan yeni Scudo'nun taşıma kapasitesi 1.000-1.200 kg arasında değişiyor. Arka koltukların esnekliği ve modülerliği sayesinde koltuklar yatırılabiliyor, katlanabiliyor ve sökülebiliyor. Böylece kabinin arka kısmı yolculara göre düzenlenebiliyor, arka koltukta bulunanlar için sıra dışı bir konfor sağlanıyor. Bu durum ayrıca, kapasitenin yanında esnek oturma düzeni sağladığından, aracın çok yönlülüğünü artırıyor. Kusursuz bir sürüş keyfi için multijet dizel motor seçeneği sunulan yeni Scudo'da maksimum güvenlik için her türlü önlem de alınmış durumda. Yeni Fiat Scudo 31.900 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder