Cumartesi, Ağustos 26, 2006

Bir deli kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor


Yeni yayın dönemine az bir zaman kala hazırlıklarına hız veren yapımcılar, ellerindeki işleri yetiştirmek ve yeni projeler üretmek için gece gündüz çalışıyor.
Bu dönem proje sayısını azaltacağını söyleyen Yağmur Ajans’ın sahibi yapımcı Osman Yağmurdereli, sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal D’deki “Hey Gidi Günler” adlı şov programıyla da dikkat çeken Yağmurdereli, yaz dönemiyle birlikte sayıları artan ve özel hayatı gözler önüne seren magazin programlarını eleştirdi. Sektörde neyin ne zaman ne olacağının belli olmadığını da söyleyen yapımcı, “Birisi bir proje yapar herkes onun peşinden gider. Bir deli kuyuya taş atıyor, onu kırk akıllı çıkaramıyor. Ama ben bu dönem romantik komedi tarzı projelerin tutacağına inanıyorum. Ayrıca polisiyeler de ilgi görebilir.” dedi.
Artan eğlence programlarını ekonomik şartlara bağlayan yapımcı, şu ana kadar kaliteli bir eğlence programı izleyemediğinden yakınıyor. Televizyonların Türk ahlak ve âdetlerine uygun işler üretmediğinin altını çizen Yağmurdereli’nin bu konudaki düşüncesi şöyle: “Seviyeli işler üretilmeli. Aksi takdirde, mevcut projeler, Türk gençliği üzerinde kapanması zor yaralar açabilir.” Yağmur Ajans önümüzdeki dönem üç diziyi izleyiciyle buluşturacak. Geçen yayın döneminden devam eden ‘Sev Kardeşim’ bu dönem de ekranda olacak. Memet Ali Alabora ile Emel Sayın’ın başrolünde oynayacağı sitcom ile Uğur Arslan’ın rol aldığı ‘Karagümrük Yanıyor’ izleyicilerle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder